Een strakke, krasvaste vloer zonder veel onderhoud?

Dan is laminaat of PVC de beste keuze voor jou.

Een ding weet je zeker: er komt geen hout op de nieuwe vloer. Maar wat dan wel? Laminaat is al jaren een waardig alternatief van parket, maar de laatste tijd zijn PVC-vloeren helemaal hot. Dat treft, want laten we die nu beide leggen bij Rutten Parket & Traprenovatie. We leggen je hieronder kort uit wat het verschil is tussen laminaat en PVC.

Laminaat

Wel de uitstraling van een houten vloer, maar wil je niet het risico van krassen en verkleuren? Zoek je een vloer die makkelijk schoon te maken is? Of misschien heb je wel helemaal niets met hout en kies je liever een andere look. Dat is geen probleem, want de variatie in stijlen en kleuren is heel groot.

PVC-vloer

Dat PVC-vloeren zo in opkomst zijn, is niet zonder reden. PVC oogt heel strak en stijlvol, is hygiënisch en makkelijk in onderhoud. En kan eventueel ook met houtmotief. Heb je vloerverwarming? Dan is het een extra reden om voor PVC te kiezen, want deze vloer gaat het beste samen met vloerverwarming. Wil je zo min mogelijk loopgeluid, omdat je in een appartement woont, dan heeft PVC de voorkeur. Deze vloer dempt grotendeels het geluid.

Heb je advies nodig? Of staat je keuze al vast?

Hopelijk heb je geen last van besluiteloosheid, want de keuze is enorm. Maar in een persoonlijk gesprek, waarin we je veel kunnen laten zien en voelen, komen we er samen wel uit. Neem contact met ons op via 06 179 000 19 of info@ruttenparket.nl.

Adres

Industrieterrein De Schor
Hagelkruisweg 2
5993 SC Maasbree

Showroom alleen op
afspraak te bezoeken

Telefoon