Ga je voor parket, dan kies je voor klasse en warmte.

Klop voor zo’n tijdloze vloer aan bij ons.

Op zoek naar een vloer, die klasse en warmte uitstraalt? Zoek dan niet verder en kies voor parket én voor het vakmanschap, de kwaliteit en de service van Rutten Parket & Traprenovatie. Wij leggen al jaren bijzondere houten vloeren. Is het geen traditionele parketvloer, dan is het wel verouderd parket. En wil je wel hout, maar wil je de kosten enigszins beperken? Dan kies je voor meerlagig parket, oftewel de multiplank.

Traditioneel parket

Een traditionele parketvloer straalt klasse, warmte en degelijkheid uit. En is tijdloos. Maar goed ook, want je kiest deze voor een lange tijd.

Verouderd parket

Een oude, houten vloer met een doorleefd karakter, zoals in een kasteel of landhuis, geeft het interieur een warme en klassieke uitstraling

Multiplank

Toch hout, maar iets goedkoper en met dezelfde uitstraling is de multiplank. Je bespaart hiermee in ieder geval geld en tijd.

Schuren en reparatie

Parketvloer vol beschadigingen of slijtageplekken? Dan is je vloer toe aan een make-over: schuren, repareren, polijsten, lakken of oliën.

Vloerverwarming, wat nu?

Vloerverwarming onder een parketvloer is geen ideale combinatie, maar het kan wel. Neem de juiste houtsoort en kies voor een bepaalde manier van verlijmen.

Motieven en patronen

Er is ontzettend veel mogelijk. Hier vind je een klein overzicht van voorbeeldmotieven en -patronen die we al eerder gebruikt hebben.

Interesse gewekt, wil je een offerte of heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via 06 179 000 19 of info@ruttenparket.nl.

Adres

Industrieterrein De Schor
Hagelkruisweg 2
5993 SC Maasbree

Showroom alleen op
afspraak te bezoeken

Telefoon